Fredrikstad og Omegn Jeger- og Fiskerforening

Postboks 419, 1601 Fredrikstad,

Adresse klubbhus: Ilaveien 128, 1605 Fredrikstad

Adresse skyteanlegg Regimentsmyra: Torsnesveien 81, 1639 Gml. Fredrikstad

**************************************************

Fredrikstad og Omegns Jæger- og Fiskerforening ble stiftet 28.april 1922. I 1968 ble foreningen slått sammen med Arbeidernes Jeger og Fiskerforening Fredrikstad og har etter dette vært en forening åpen for alle.

Vi disponerer Bjørndalsdammene til fiske. Der setter vi ut vanlig brunørret. De 2 øverste dammene er i tillegg til ørret også full av abbor, og dette er en fisk som det er morsomt å fiske etter. Fisket er åpent for alle og man behøver ikke lenger løse fiskekort ved fiske i dammene. Det er kun fiske med stang fra land som er tillatt. Fojff ønsker å gi dette tilbudet åpent for alle.

Ikke langt fra dammene ligger vårt flotte klubbhus i Åsebråten.

På Regimentsmyra Skytepark øst for Gamlebyen har foreningen et flott skyteanlegg med trapbane og 100 meter innebygget rifletunnel med 2 standplasser. Kompakt sporting er under planlegging.

Vi tilbyr både trening og opplæring ved våre anlegg hvis du er interessert i jakt og fiske. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil være med i et hyggelig jakt og fiskemiljø.

Vi eier også en HR 460 Fisher båt med 50hk Suzuki. Den kan medlemmer og andre leie av foreningen for en rimelig sum. Se info under båtgruppe.

 

*****************************************************************

 

 Sesongen 2024

 Lerduebanen åpner torsdag 2. Mai.

Riflebanen har åpent når lerduebanen er åpen.

Skyting fra 18:00 - 21:00 tirsdager og torsdager.

Stengt Juli måned.

Siste skytedag for høsten er 26. September

Foreløpig holder vi stengt vinterhalvåret.

           

 *********************