Klubbmesterskap i meitefiske 2024

Som vanlig avholdt vi klubbmesterskapet i meitefiske ved utløpet av Skinnerflo. Datoen var 13. mai, en virkelig strålende solskinnskveld med en svak bris som bare føltes forfriskende mot huden.

Det er noe magisk ved å sitte i kortermet ved elvebredden og følge duppen med blikket. Det var ganske bra oppmøte i år, med syv deltakende medlemmer pluss gjestefisker Liam Holt (7).

Mye av fangsten var småfisk, men Skjalg smalt til med et skikkelig prakteksemplar av en sørv. Denne kraftige karpefisken med sine vakre knallrøde finner veide hele 890 gram, og er ny klubbrekord. Jeg selv satt med den gamle rekorden på 780 gram fra 1992... Norgesrekorden for arten er faktisk fra nettopp Skinnerflo.

Men akk – man vinner ingen konkurranse med størst fisk – så lenge Pål Uno er med. Han dro opp cirka en million småfisk som ga ham akkurat nok totalvekt til å vinne. Hørt det før? Jadda, det har du. Og vi andre må vel motvillig innse at det ikke lenger er tilfeldigheter, så lenge det skjer om og om igjen. Gratulerer med klubbmesterskapet, Pål! Her er hele resultatlista:

  1. Pål Uno Andersen, 1605
  2. Skjalg Sannes, 1380
  3. Magnus Solbakken, 1105
  4. Jonas Stølan, 445
  5. Mikael Lyng, 375
  6. Øivind Arnesen, 120
  7. Lars Helgesen, 105

Gjestefisker Liam fikk fire fisker på til sammen 320 gram, og slo dermed to av de voksne ringrevene. Gratulerer, Liam! Og til deg Pål: Vi møtes igjen i 2025, til hevnens og revansjens time. Samme sted. Samme tid. Da skal du veltes ned fra tronen. Velger jeg å tro.

Magnus