Fredag 10. juni var det igjen duket for årets klubbmesterskap i sjøfiske på Strømtangen. Vi dro 10 mann ut, noen med båten til Lars Helgesen og resten med båten til Øivind Arnesen. Stemningen var på topp tross været som blåste 12-13 sekundmeter og gjorde det slik at ingen kunne fiske på utsiden i fare for å få sluken i panna og bli svimeslått. Øivind startet friskt og fikk en liten sei på ett av sine første kast, noe som igjen gjorde at Pål ble riktig nervøs.... Skulle noen slå han i fiske... Vi fisket fra 18:00 - 20:00 hvor det skulle være innveing av all fangst.. Tiden gikk og etter en times tid hadde Erik og Skjalg allerede inntatt krakken og innsett at en kald drikke kanskje var bedre enn å stå og kaste imot vinden. Flere av unggutta hadde tatt med kald drikke og hadde ikke behov for å sitte på krakken som oss, men fisket ivrig videre. Pål hadde allerede inntatt horisontalen på brygga med pimpelstikke.... i håp om å få en kutling slik at han tross alt kom med i sammendraget, men det gikk heller dårlig med det forsøket i hvertfall..

Klokka ble åtte, og de fleste hadde allerede kommet inn når Pål kom med sin fisk... Lars mente det måtte være en ørekyte tatt i et ferskvann ett sted og at han hadde tatt den med ut for innveiing, det er det ingen som har fasiten på men realiteten ble at Øivind vant med sin Sei, og Pål kom på annenplass med sin fisk som veide 20g inkl. plastposen den lå oppi... Resten av oss fikk ikke fisk selv om flere hadde den på kroken før den forsvant.. Vi gratulerer vinneren.

Ved ankomst til brygga utpå kvelden viste det seg at Jonas hadde rygget over noen skruer, og det måtte gå som det gikk..... Bildet viser resultatet :-)