Klubbmesterskap i meitefiske 23.05.2019

Årets meitekonkurranse i Skinnerflo ble en forblåst affære, men gøy var det at alle de seks deltakerne fikk fisk. Det ble tatt mort, løye, flire, sørv og sikkert enda noen flere karpearter. Pål Uno Andersen spesialiserte seg på å fiske enormt mange bittesmå fisker, og den strategien var vellykket siden det var langt mellom storfiskene denne dagen. Etter å ha fisket opp et helt økosystem slo vekta ut på snaue kiloen. Undertegnede var ikke veldig langt etter i vekt, men antall fisk i fangsten var langt færre.

Hvorfor Pål Uno gjør det så bra på meitekonkurransen år etter år har vært en gåte for oss alle, men i år gjennomskuet vi strategien hans. Han pælmet så mye fôr ut i elva der han stod og fisket, at den ble fullstendig oppdemmet og fisken ikke hadde mulighet til å komme seg unna. Seutelva har faktisk ikke vært så tilstoppet siden raset ved Onsøy Stasjon den 2. mars 1960. Fangsten han leverte til innveiing må han ha fanget med håv, eller tesil, for ingen krok er liten nok til å fange så små fisker!

Men Pål Uno er en hyggelig kar, så vi ser gjennom fingrene med hans kreative fiskemetoder. Han tilkjennes seieren med all den rikdom og berømmelse som følger med. Vi andre hadde også en hyggelig dag ved elva.

              Magnus Solbakken

Her er resultatlista (Plassering – navn – vekt/g – poeng i sammenlagtkonkurransen):

  1. Pål Uno Andersen 885 (20)
  2. Magnus Solbakken 595 (19)
  3. Skjalg Sannes 75 (18)
  4. Jonas Støland 70 (17)
  5. Mikael Lyng 30 (16)
  6. Alexander Andersen 25 (15)