Foreningen vår søkte i 2018 noe som heter Sparebank 1 Stiftelsen Østfold Akershus om støtte til en båt som kunne benyttes av våre medlemmer og andre brukere som gjennom avtale kunne leie båten av foreningen når den var ledig.

Foreningen fikk 260.000,- i støtte og gikk til innkjøp av en båt og endte opp med en Pioneer Multi Darkline med 80 hk Honda firetakter. Første året ble det mye frem og tilbake med forskjellige leverandører før vi tilslutt havnet på Skjebergkilen Marina som også er havnen båten nå ligger i. Båt ble bestillt opp og var ikke leveringsklar før sommeren 2019 og har blitt brukt sommeren og høsten til innkjøring og klargjøring.

Planlagt båtsesong er 1. april - 1. oktober, og båten kan leies ved å ta kontakt med foreningen enten på epost eller til en av båtgruppens kontaktpersoner.

Info vil komme her på siden, frem til da kan Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. benyttes.

Alle som ønsker informasjon om hvordan fremgangsmåten for gavesøkere er oppfordres til å sjekke www.osthusgaver.no Der finner man ut hvordan man kan søke om støtte til egne prosjekter i sine respektive foreninger og lag.