Fredrikstad og Omegn Jeger- og Fiskerforening

Postboks 419, 1601 Fredrikstad,

Adresse klubbhus: Ilaveien 128, 1605 Fredrikstad

Adresse skyteanlegg Regimentsmyra: Torsnesveien 81, 1639 Gml. Fredrikstad

**************************************************

Fredrikstad og Omegns Jæger- og Fiskerforening ble stiftet 28.april 1922. I 1968 ble foreningen slått sammen med Arbeidernes Jeger og Fiskerforening Fredrikstad og har etter dette vært en forening åpen for alle.

Vi disponerer Bjørndalsdammene til fiske. Der setter vi ut vanlig brunørret. De 2 øverste dammene er i tillegg til ørret også full av abbor, og dette er en fisk som det er morsomt å fiske etter. Fisket er åpent for alle og man behøver ikke lenger løse fiskekort ved fiske i dammene. Det er kun fiske med stang fra land som er tillatt. Fojff ønsker å gi dette tilbudet åpent for alle.

Ikke langt fra dammene ligger vårt flotte klubbhus i Åsebråten.

På Regimentsmyra Skytepark øst for Gamlebyen har foreningen et flott skyteanlegg med en liten klubbhytte, trapbane  og 100 meter innebygget rifletunnel.

Vi tilbyr både trening og opplæring ved våre anlegg hvis du er interessert i jakt og fiske. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil være med i et hyggelig jakt og fiskemiljø.

Vi eier også en 18 fot Pioneer Multi båt med 80hk Honda som er stasjonert ved Skjebergkilen marina. Den kan medlemmer og andre leie av foreningen for en rimelig sum. Se info under båtgruppe.

 

                       *****************************************************************

Husk isfiske klubbmesterskapet lørdag 6. februar. Se terminliste

 **********************************************************

Jegerprøvekurset er snart fullt, sjekk menyen til høyre

**********************************************************

 

Sesongen 2021

 Lerduebanen er  stengt frem til påske, annonserer åpning. Medlemmer kan skyte når noen av standplasslederne er tilstede, må avtales på forhånd.

Skyting fra 18:00 - 21:00 tirsdager og torsdager.

10:00 - 15:00 på lørdager i vinterhalvåret

 

Innskyting/kontroll av rifle kan avtales nærmere ved kontakt på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

*********************